Stiri Cupa României Masculin

Aco Todorov trece și el la Landstede Hammers, în funcția de manager

Aco Todorov trece și el la Landstede Hammers, în funcția de manager

Aco Todorov a fost numit în funncția de manager la Landstede Hammers, echipă care l-a transferat de curând și Dragoș Diculescu, fostul elev al tehnicianului macedonean de la SCM U Craiova.

Din 1996 și până în prezent, Todorov a fost antrenor și a pregătit următoarele echipe: MZT Skopje, Kumanovo, Vardar, FON Univerzitet, Toa Sum Jas, Çukurova University, Rilski Sportist, Balkan Botevgrad, KB Peja și Levski Sofia.

În România, Todorov le-a pregătit pe Dinamo București și SCM U Craiova. 147 de meciuri a condus antrenorul macedonean în România, cu un bilanț de 75 de victorii și 72 de înfrângeri.

Aco Todorov a antrenat și echipa națională a Macedoniei de Nord, cu care a ratat calificarea la FIBA EuroBasket 2022 în meciul decisiv cu Estonia.

foto: sportpictures.eu

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Așa se explică
    transferul lui Diculescu. Deși e un jucător român decent, nu cred că ar fi ajuns altfel în vizorul unei echipe de afară. De meritat cred că merită și sper să se dezvolte sportiv în perspectiva echipei națională. Mi-ar place ca mai mulți jucători români să aibă oportunitatea de a juca în campionate mai puternice. Fie și cu puțin ajutor în lipsa unor rezultate sportive sau expuneri în competiții internaționale.

    cu 2 ani în urmă (09.07.2021) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Parca
    Se retrăgea sau imi aduc eu aminte greșit?

    cu 2 ani în urmă (10.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca gentwo:

      Sebas
      A zis că se retrage din funcția de antrenor.

      cu 2 ani în urmă (10.07.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!