Stiri Cupa României Masculin

Adam Mokoka: „Îmi doresc să ajungem în playoff-ul EuroCup și să obținem trofeul”

Adam Mokoka: „Îmi doresc să ajungem în playoff-ul EuroCup și să obținem trofeul”

U-BT Cluj-Napoca a primit miercuri, 25 octombrie, vizita lui Buducnost Podgorica și, după o repriză secundă excelentă, a izbutit să se impună la o diferență de 15 puncte: 89-74. Datorită acestui succes, alb-negrii ajung la un bilanț de 3-1 în EuroCup.

Cel mai eficient jucător al campioanei României a fost Adam Mokoka, autor a 16 puncte, 3 pase decisive, 2 recuperări și o intercepție. Iată ce a declarat cel mai nou transfer al clujenilor:

Sunt fericit că am obținut victoria acasă. În ultimele două meciuri n-am avut atât de multă agresivitate și energie, mai ales în prima repriză, însă am corectat toate detaliile și am jucat cu energie în fața propriilor suporteri. A fost o victorie solidă.

Mokoka a explicat cum se simte în România și cum a fost primit de către coechipieri:

De fapt am familia aici așa că am venit în vară în București. Am avut oportunitatea de a vizita puțin înainte de a veni aici și, când am primit oferta, am fost fericit să mă întorc. E o țară și un oraș care îmi plac. Sunt fericit să fiu parte din acest grup. Băieții mă ajută, încearcă să mă integreze atât pe teren, cât și în afara lui. Am primit sfaturi excelente de la toată lumea, iar ei încearcă să facă să mă simt bine. Sunt fericit să fiu aici.

La final, baschetbalistul francez a spus câteva cuvinte despre mentalitatea sa și despre obiectivele pe care le are în România:

Sunt tânăr, am 25 de ani și iau totul pas cu pas. Aici e o oportunitate excelentă pentru mine. Sunt recunoscător. Încerc să ajut echipa să ajungă în playoff în EuroCup. Încercăm să câștigăm atât EuroCup, cât și campionatul intern. Sunt aici să ajut echipa, să muncesc, să învăț și să mă bucur. Îmi doresc să ajungem în playoff-ul EuroCup și să obținem trofeul. Vrem locul întâi.

În actuala stagiune a EuroCup, Adam Mokoka are medii de 10.5 puncte, 2.5 pase decisive și 2.2 recuperări.

*foto: Lavinia Gordan/U-BT Cluj-Napoca

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca CNA :

    That's the spirit!
    Dream BIG!

    cu 6 luni în urmă (26.10.2023) Raspunde
  • pipzn :

    Da
    Un jucator foarte puternic, valoros. Daca va face meciuri foarte bune in continuare probabil ca va primi oferte mai atractive si va pleca.

    Eu am o nelamurire oarecum extrabaschetbalistica. Spune in materialul de mai sus ca are familia aici. La ce se refera? Parinti, frati?

    cu 6 luni în urmă (26.10.2023) Raspunde
  • Benjamin :

    Mokoka
    Sincer pana in acest moment mie mi-a depasit asteptarile acest jucator. Pare un pic crispat uneori, dar e un jucator care se apara bine si e singurul care are forta si abilitatea de a patrunde in forta pana la inel.

    cu 6 luni în urmă (26.10.2023)
    • varu silvois:

      a inceput mai greu la UBT
      dar cu fieccare meci s-a integrat tot mai bine si implicit a jucat ...tot mai bine. Eu unul am realizat ca e un jucator foarte bun la meciul cu Timisoara, iar de aici prrobabil va fi pe val. Bravo lui si Hai U!

      cu 6 luni în urmă (26.10.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!