Stiri Cupa României Masculin

Adrian Movileanu: „Sperăm ca sala să fie la fel de plină și la meciurile următoare”

Paul Olar

Paul Olar
28.05.2016

Spre bucuria ploieștenilor, sportul cu mingea la coș nu a dispărut odată cu Asesoft. Cu o secție de baschet reînființată, echipa Clubului Sportiv Municipal țintește să ajungă în Liga Națională, iar până acum lucrurile merg conform planului. Trupa lui Eugen Ilie a învins în disputa inaugurală pe BC Timba Timișoara, sâmbătă urmând să dea piept cu Politehnica Iași.

Într-o declarație acordată site-ului nostru, Adrian Movileanu a vorbit despre succesul înregistrat în fața „urșilor”. Sportivul consideră că diferența între combatante s-a înregistrat în repriza secundă,  atunci când prahovenii au strâns rândurile.

„În primul rând, țin să felicit echipa din Timișoara. A fost un meci dificil, cum era de așteptat, Timba fiind o echipă cu jucători experimentați, ce are la activ mai multe turnee de promovare. Chiar dacă meciul a fost strâns până la pauză, din fericire pentru noi, după pauză am intrat mult mai montați, iar grație unui efort colectiv în apărare și a unei bune execuții pe faza de atac, am reușit să ne distanțăm pe tabelă.”

Movileanu se bucură totodată de faptul că Ploieștiul găzduiește final four-ul Ligii I, afirmând că oricare dintre participante poate să promoveze.

„Eu și coechipierii mei ținem să mulțumim conducerii CSM Ploiești pentru organizarea turneului final de promovare. Chiar dacă jucăm pe teren propriu, toate echipele sunt de valori apropiate și își vor juca șansa. Meciurile sunt strânse și spectaculoase, demne de un turneu de promovare pentru Liga Națională. De asemenea, sperăm ca sala să fie la fel de plină și la meciurile următoare.”

*Foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!