Stiri Cupa României Masculin

Ainars Bagatskis, după eliminarea lui CSO Voluntari: „E dureros”

Ainars Bagatskis, după eliminarea lui CSO Voluntari: „E dureros”

Duminică, 23 aprilie, BC CSU Sibiu a câștigat cu 82 la 77 în fața lui CSO Voluntari și astfel și-a adjudecat seria din sferturile de finală ale Ligii Naționale de Baschet Masculin cu scorul de 3-2.

Așadar, după ce anul trecut a jucat finala campionatului, în această stagiune gruparea ilfoveană a fost eliminată în sferturile de finală. Iată ce a declarat Ainars Bagatskis, conform paginii oficiale de Facebook a lui CSO Voluntari:

Cred că e prea devreme să vorbesc. În primele 15 minute, am arătat probabil cel mai bun joc al nostru din acest sezon. Am avut calitate atât în apărare, cât și în atac. Asta demonstrează că putem să ne concentrăm și că știm să executăm. Apoi ne-am oprit din a juca. De trei ori am pierdut mingea. A fost o lipsă de concentrare. Așa e în baschet, când are loc o revenire e ca un virus. Un lucru negativ duce la un alt lucru negativ și tot așa. Am jucat fără disciplină în ofensivă, ne-am pierdut ritmul și Sibiu nu s-a dat bătută. Sibienii au luptat cu adevărat și ne-au pedepsit pentru toate greșelile. Au marcat o grămadă de puncte în urma deciziilor noastre proaste. Trebuie să învățăm cum să jucăm 40 de minute, nu doar 15. Asta este. E dureros.

CSO Voluntari se va duela cu SCM Timișoara pentru locurile 5-8. Primul meci va avea loc miercuri, 26 aprilie, în Sala „Gabriela Szabo” din Voluntari.

*foto: Facebook – CSO Voluntari - Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Duel
    Seria asta a mai dat un duel interesant zic eu; este vorba de cel al antrenorilor celor 2 echipe; cei doi tehnicieni baltici, cu experiente si CV-uri foarte diferite, au preluat cand deja sezonul incepuse, doua echipe aflate in mare suferinta, dar diferite si ele din perspectiva bugetelor si posibilitatilor. Ambii au inceput sa-si faca rapid simtita prezenta pe cele 2 banci, reusind sa schimbe din mers felul in care cele doua echipe se exprimau si sa le conduca spre partea superioara a clasamentelor. Seria de 5 meciuri a fost extrem de interesanta, fiecare incercand sa mute si sa ajusteze de la meci la meci. In cele din urma si in ciuda tuturor pronosticurilor, TR a iesit castigator in meciul 5, jucand o buna perioada de timp cu 2 oameni mari in acelasi timp pe teren (Uta si Barro), dar totodata cu un joc de echpa extrem de articulat, dovezi fiind cifrele statistice:
    - eficienta 102 - 73 pentru Sibiu
    - pase decisive 21 - 10 pentru Sibiu
    - interceptii 5 - 2 pentru Sibiu
    - capace 4 - 1 pentru Sibiu
    - recuperari 40 -36 pentru Sibiu
    TR a dovedit inca odata, ca in anumite conditii favorabile, un grup extrem de unit si bine condus, poate invinge o serie de individualitati remarcabile.

    cu 1 an în urmă (24.04.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!