Stiri Cupa României Masculin

Aleksandar Todorov:„Sunt bucuros că am ajuns într-o capitală mare, la o echipă cu pretenții”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.08.2015

Dinamo București l-a numit în această pe Aleksandar Todorov în funcția de antrenor principal și i-a trasat un obiectiv clar, accederea în playoff. Tehnicianul macedonean s-a declarat bucuros că a ajuns la o echipă cu pretenții. Todorov a aflat imediat istoria lui Dinamo dar și rivalul de tradiție al alb roșilor:

"Am antrenat șase ani în orașe mai mici din Bulgaria, sunt bucuros că am ajuns într-o capitală mare, la o echipă cu pretenții. Cu ani în urmă am jucat, ca antrenor, împotriva echipei Dinamo București, dar abia când am ajuns aici am aflat mai multe despre acest club și despre istoria sa. Am aflat că echipa sa de baschet este cea mai titrată din România, cu 22 de titluri, dar și faptul că Steaua, rivala tradițională, are cu un titlu mai puțin" a declarat antrenorul conform csdinamo.eu.

Aleksandar Todorov a cucerit Liga Balcanică pe când o antrena pe Rilski Sportist. În sezonul trecut, pe banca lui Balkan Botevgrad, Todorov a fost aproape de a cuceri titlul în Bulgaria.

foto: csdinamo.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!