Stiri Cupa României Masculin

Aleksandar Trifunovic, speaker în cadrul unui clinic organizat la Koln cu ocazia EuroBasket 2022

Aleksandar Trifunovic, speaker în cadrul unui clinic organizat la Koln cu ocazia EuroBasket 2022

Un clinic dedicat antrenorilor va avea loc la Koln în perioada 3-4 septembrie, cu ocazia EuroBasket 2022, unul dintre speakeri fiind antrenorul celor de la Dinamo București, Aleksandar Trifunovic.

Într-un comunicat pe care l-a emis FIBA se arată faptul că pot participa antrenori cu sau fără licență la acest eveniment de două zile, iar la finalul primei zile vor putea fi prezenți la meciul dintre Germania și Bosnia-Herțegovina, urmând ca în a doua zi să participe la confruntarea dintre Germania și Lituania.

Printre speakeri se află Aleksandar Trifunovic, antrenorul lui Dinamo București începând cu vara acestui an. Pe lângă tehnicianul sârb a fost invitat și Tuomas Iisalo, antrenorul lui Telekom Baskets Bonn.

Cei doi urmează să abordeze teme precum „Tranziția ofensivă și organizarea contraatacului”, „Menținerea și folosirea avantajelor” sau „Crearea avantajelor cu ajutorul blocajelor”.

În ambele zile, programul se va termina după meciul pe care Germania îl va avea de jucat.

Prețul inițial era de 259 euro, iar după data de 24 august s-a redus la 180 euro, însă fără ca biletele pentru cele două meciuri să fie garantate.

*foto: sportal.rs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!