Stiri Cupa României Masculin

Aleksandar Vuletic: "Mă aştept să jucăm mult mai bine în retur"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
23.09.2013

Vuletic

CS Concordia Chiajna a fost învinsă în deplasare de CSM Oradea cu scorul de 81-53. Meciul a contat pentru primul tur al Cupei României. Aleksandar Vuletic a vorbit pentru cititorii site-ului nostru despre jocul ce s-a desfăşurat la Arena Antonio Alexe.

Primul joc a fost unul cu adevărat bun, într-o atmosferă minunată la sala din Oradea. Pe perioada meciului s-au petrecut faze minunate şi publicul s-a putut bucura de un joc frumos de baschet. Dar dacă noi vrem să învingem o aşa echipa bună, ca CSM Oradea, trebuie să jucăm un baschet dur, nu un baschet frumos. Diferenţa a fost făcută în sfertul 3, atunci când ei au avut o apărare puternică şi o tranziţie bună. Au marcat multe puncte şi asta a făcut diferenţa. 

Baschetbalistul sârb speră ca în retur echipa ilfoveană să joace mult mai bine şi să practice un joc dur.

Mă aştept să jucăm mult mai bine în retur. Vom juca acasă, la Chiajna. Trebuie să practicăm un joc dur pe terenul nostru şi să nu permitem multor echipe să câştige. CSM Oradea este una dintre cele mai bune echipe din Liga Naţională. I-am urmărit şi anul trecut, şi cred că sunt mai buni sezonul acesta. Sunt cu adevărat puternici, au jucători de calitate pe toate poziţiile şi arată ca o adevărată echipă.

La Oradea, Vuletic a fost folosit 30 de minute. Acesta a marcat 6 puncte, a recuperat 12 mingi şi a distribuit 4 pase decisive. El a fost cel mai eficient jucător al Concordiei, cu un indice de 18.

fotoreporter totalbaschet.ro: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!