Stiri Cupa României Masculin

Alessandro Zanelli: „Am dat totul pe teren, însă nu a fost de-ajuns”

Alessandro Zanelli: „Am dat totul pe teren, însă nu a fost de-ajuns”

U-BT Cluj-Napoca s-a impus în „meciul săptămânii” din Basketball Champions League. Ardelenii au evoluat excelent în ultimele cinci minute și au câștigat la o diferență de cinci puncte, 76-71, împotriva lui Happy Casa Brindisi.

La final, Alessandro Zanelli, căpitanul italienilor, a oferit o declarație în care a explicat înfrângerea suferită de echipa sa:

Cu siguranță, a fost un meci dificil. Știam de dinainte că va fi așa. În ultimul sfert, am reușit un parțial bun și am trecut la conducere. Însă, în ultimele trei, patru minute, mingea nu a mai circulat cum trebuia în ofensivă iar, în defensivă, am comis prea multe greșeli. Am pierdut în ultimele minute. Evident, ne doream foarte mult să câștigăm. Am dat totul pe teren, însă nu a fost de-ajuns. Trebuie să ne îmbunătățim jocul și să încercăm data viitoare”, a spus baschetbalistul de 29 de ani la conferința de presă.

Pentru Brindisi urmează duelul cu Vanoli Cremona, din etapa a 5-a a ligii italiene. În acest moment, gruparea din sudul Italiei ocupă locul al 3-lea în campionat, la egalitate de puncte cu Dinamo Sassari.

*foto: championsleague.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Acceptati infrangerea si asta e
    Andrija Stipanovic si Patrick Richard au avut contributii importante si datorita lor in principal am obtinut victoria . Sky is the limit for this team . Sunt total de acord cu Elijah Stewart

    cu 2 ani în urmă (19.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!