Stiri Cupa României Masculin

Alex Olah este MVP-ul etapei cu numărul 22

Alex Olah este MVP-ul etapei cu numărul 22

Runda cu numărul 22 din Liga Națională de Baschet Masculin s-a încheiat luni seara, 13 martie, trei echipe din Top 10 reușind să se impună departe de casă în aceste partide.

Site-ul nostru l-a desemnat drept MVP al acestei etape pe Alex Olah, jucătorul Rapidului fiind cel mai eficient om al echipei în duelul cu SCM Timișoara.

Pivotul a terminat cu 19 puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepții și un capac în 26 de minute, perioadă în care a pierdut și două posesii. Cifrele sale i-au adus un index al eficienței de 29 de unități și +19 la +/-, în ambele cazuri terminând drept lider al Rapidului.

Olah a stat cu 6/8 la două puncte și 1/1 din spatele arcului de cerc, iar la libere a încheiat cu 4/5. El are în acest moment puțin peste 79% procentaj în cazul aruncărilor din interiorul arcului de cerc, din cele patru meciuri de până acum doar într-o ocazie terminând cu sub 75%.

Internaționalul român a stabilit un record personal la eficiență în acest sezon, fiind în același timp la un punct distanță să-și egaleze cea mai bună prestație pe plan ofensiv. Din cele 19 meciuri de până acum, Olah a fost în opt cazuri în double figures la puncte.

Rapid a ajuns la 9-3 bilanț în Top 10 după acest meci terminat cu 88-78 împotriva lui SCM Timișoara și giuleștenii se mențin fără probleme pe poziția a treia.

*foto: Facebook Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!