Stiri Cupa României Masculin

Alex Olah lasă Timișoara și merge la o formație din Capitală

Alex Olah lasă Timișoara și merge la o formație din Capitală

Alex Olah și-a anunțat despărțirea de SCM Timișoara, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. După două sezoane petrecute în orașul natal, pivotul român se va alătura lui Rapid București, după cum indică informațiile noastre.

Înalt de 2.13 metri și în vârstă de 28 de ani, Alexandru Olah este un jucător de poziția 5. În ultimul sezon competițional a bifat 31 de apariții în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 11.4 puncte, 6.5 recuperări, 1.3 pase decisive și 1.0 capace în 24 de minute.

 

Thank you Leii din Banat - Baschet SCM OHMA Timişoara. Thank you for the opportunity to represent my hometown for the...

Posted by Alexandru Lucian Olah on Tuesday, May 31, 2022

În Liga Națională, pe lângă cele două sstagiuni petrecute la SCM Timișoara, Alex Olah a mai bifat și 4 prezențe în echipamentul lui U BT Cluj-Napoca.

Alex Olah a început baschetul chiar în Timișoara, sub bagheta antrenorului Mircea Albu. De acolo a ajuns peste ocean, unde a jucat în NCAA Division I, la Northwestern. A urmat apoi o carieră profesionistă care l-a purtat în Belgia, la Belfius Mons și Mechelen, în Olanda la ZZ Leiden sau în Spania (Breogan, LEB Oro).

Rapid București nu a făcut niciun anunț referitor la lotul de jucători pentru sezonul 2022/2023. Cert este faptul că în anul centenarului, formația feroviară va fi pregătit de antrenorul Tudor Costescu.

*foto Facebook – Baschet SCM Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • Ricardo :

    OLAH
    Transfer senzational! Mult peste ce ma asteptam. Daca al doilea cel mai bun pivot din Romanioa semneaza cu o echipa de play-out atunci nu mai putem comenta. Probabil aspiratiile cresc. In alta ordine de idei auzem cum ca EMI CATE nu ar veni prin Romania ca vezoi doamne nu sunt bani... Omaneni buni Olah nu are salariul la jumatate din Cate si a semnat cu o echipa de play-out chiar nimeni nu si-l permite pe CATE??? Intrebare retorica bineimnteles

    cu 1 an în urmă (02.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!