Stiri Cupa României Masculin

Alex Ruban, noul antrenor de individualizare al lui CSO Voluntari

Alex Ruban, noul antrenor de individualizare al lui CSO Voluntari

CSO Voluntari continuă să fie extrem de activă în acest off-season și, după ce a anunțat despărțirea de nouă jucători, acum a stabilit staff-ul tehnic care o va conduce pe formația ilfoveană în stagiunea 2023-2024.

Ainars Bagatskis (antrenor principal), Dan Ioan (antrenor secund) și Vladimir Biasutti (preparator fizic) rămân la Voluntari și în sezonul următor, noutatea fiind reprezentată de Alex Ruban.

Acesta va avea rolul de dezvoltare a jucătorilor, iar CSO Voluntari anunță că atât seniorii autohtoni, cât și juniorii cu potențial vor intra într-un program de individualizare care se va întinde pe întreaga durată a stagiunii următoare.

Ruban a mai lucrat cu Bagatskis la naționala masculină a Ucrainei și, de asemenea, a fost antrenor secund la formații precum BC Kiev sau Beijing Bucks. În sezonul proaspăt încheiat, acesta a activat ca antrenor principal la iSports Ploiești.

„Suntem convinși că vom putea îmbunătăți nivelul oricărui jucător străin care va ajunge la Voluntari, acesta fiind un aspect cheie în strategia noastră de recrutare și reconstrucție”, au scris alb-albaștrii în comunicatul apărut pe rețelele sociale ale clubului.

Din punct de vedere al lotului, Bagatskis va miza în continuare pe Lucas Tohătan, David Vida și pe tinerii care au ajutat-o de-a lungul sezonului 2022-2023 pe CSO Voluntari.

*foto: Instagram – Alex Ruban

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!