Stiri Cupa României Masculin

Alexandre Gavrilovic: „Îmi doresc să jucăm exact cum am jucat azi”

Alexandre Gavrilovic: „Îmi doresc să jucăm exact cum am jucat azi”

CSM CSU Oradea s-a impus în seara trecută, pe teren propriu, în fața lui SCM U Craiova, scor 67-58, într-un meci din returul primei faze a Cupei României. Diferența de scor nu a fost, însă, îndeajuns de mare pentru a-i asigura vicecampioanei calificarea în sferturile de finală ale competiției.

Cel mai eficient jucător al partidei a fost Alexandre Gavrilovic, care a adunat 12 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, 4 intercepții și un capac. La conferința de presă organizată după încheierea jocului, baschetbalistul francez a declarat următoarele:

Este păcat că am pierdut meciul de la Craiova în acea manieră. În ceea ce privește meciul din această seară pot să spun că am avut un nivel bun de combativitate și consider că a fost un meci de mare angajament fizic. Sunt de părere că în ceea ce privește nivelul nostru de intensitate ceea ce am făcut azi trebuie să facem și în primul meci. Plătim acum pentru că nu am fost la fel de bătăioși în jocul tur. Pe de altă parte, este un pas înainte pentru noi și este un semn pozitiv în perspectiva viitorului”, conform csmoradea.ro.

Gavrilovic se află la primul sezon în echipamentul roș-albastru și spune că se simte foarte bine în Oradea:

Iubesc acest loc. Este un oraș superb și oamenii sunt primitori. Condițiile de care avem parte aici ca jucători sunt foarte bune, singura noastră grijă fiind aceea de a ne preocupa de activitatea baschetbalistică. În ceea ce privește echipa mă simt foarte bine în sânul ei și îmi place să muncesc alături de noii mei colegi de echipă. Consider că există suficiente argumente pentru a obține rezultate bune în acest sezon.

La final, jucătorul în vârstă de 29 de ani a mărturisit ce își dorește de la echipa sa în acest sezon:

Îmi doresc să jucăm exact așa cum am jucat azi. Să luăm fiecare posesie în parte, să o tratăm cu responsabilitate și implicare totală. Trebuie să fim focusați pe tot parcursul jocului întrucât este foarte clar că jucăm într-o ligă redutabilă în care poți să fii surprins în orice meci dacă nu ești implicat total. Misiunea noastră este să câștigăm meciuri, astfel încât mergem la București cu gândul de a învinge.

CSM Oradea debutează în noua stagiune sâmbătă, 2 octombrie, pe terenul lui Dinamo București.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii