Stiri Cupa României Masculin

Alexandru Ziguli: “Sper să ne putem apăra trofeul câștigat”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
03.01.2013

Într-un meci contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, BCM U Pitești a trecut pe teren propriu de Gaz Metan Mediaș cu scorul de 74-68. Returul se va desfășura la Mediaș, sâmbătă, cu începere de la ora 18:00. Piteștenii pleacă cu un avantaj de 6 puncte și speră să se califice în Final 4.

Total Baschet a luat legătura cu Alexandru Ziguli, antrenorul secund al celor de la BCM U Pitești. Iată ce a declarat acesta:

Ce poți spune despre meciul câștigat în sferturile Cupei României?

Știam că vom întâlni o echipă bună şi vom avea un meci dificil. După părerea mea a fost un meci câştigat datorită apărării noastre din sfertul al treilea, dar îmi pare rău că nu am putut câştiga la o diferență mai mare, primind două coşuri de trei puncte pe finalul partidei.

Ce așteptări ai de la returul de la Mediaș?

Va fi un meci deschis oricărui rezultat. Avem un avantaj de şase puncte şi dacă ne vom mobiliza cum am făcut-o în meciul din campionat, cred într-un rezultat bun. Sper să ne putem apăra trofeul câştigat.

Ce părere ai despre prima jumătate a sezonului?

Am început foarte bine sezonul cu obținerea SuperCupei României, am avut un parcurs satisfăcător în Cupele Europene, ținând cont de diferenţa mare de buget dintre noi și echipele din grupa noastră cu care pe teren propriu am jucat de la egal la egal. Jocurile din campionat, anul acesta au fost mai dificile pentru noi datorită programului cu jocuri mai multe şi nu am avut tot lotul la dispoziţie datorită accidentărilor. Cred că ne-am descurcat bine.

Ce așteptări ai de la anul 2013?

Sper ca în anul acesta să avem un parcurs bun în campionat şi să ne calificăm la turneul final pentru a ne putea apăra trofeul câştigat şi de ce nu să îl aducem la Piteşti.

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și BCM U Pitești va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!