Stiri Cupa României Masculin

Alhaji Mohammed a fost inclus în Hall of Fame-ul lui Limoges CSP

Alhaji Mohammed a fost inclus în Hall of Fame-ul lui Limoges CSP

Alhaji Mohammed a fost inclus în Hall of Fame-ul lui Limoges CSP.

Mohammed a jucat pentru Limonges între 2008 și 2010 și a pus umărul la readucerea echipei în Pro A, primul eșalon din Franța. În sezonul 2009/2010, sezonul când Limonges a obținut promovarea, acesta a fost unui dintre cei mai buni jucători ai echipei și a adunat medii statistice de 16,6 puncte, 4.2 recuperări, 3,4 pase decive și 1,4 intercepții pentru un indice de 15,4 la eficiență. 

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului francez, în timp ce Alhaji s-a folosit de aceeași metodă de comunicare pentru a transmite un mesaj: 

Întotdeauna mi-am dorit să fiu o legendă (eng: living legend) și astăzi acest lucru a devenit realitate. Am fost votat în Hall of Fame-ul lui Limonges CSP. 

Distincția este una importantă, dacă luăm în considerare faptul că Limonges este una dintre echipele istorice ale baschetului din Hexagon. Clubul a luat ființă în anul 1929 și are în vitrina cu trofee: 11 trofee de campionă, o Euroligă, o Cupă și o Supercupă a Franței. De asemenea, este singura grupare din istoria baschetbalistică a Franței care a câștigat Euroliga masculină.

Revenind la Alhaji,  acesta a fost de două ori campion și de trei ori finalist al LNBM. Jucătorul cu dublă cetățenie ghaneză-americană a fost adus în România de Asesoft Ploiești, la jumătatea sezonul 2012/2013, sezon pe care acesta l-a început în primul eșalon al Spaniei, la CB Valladolid. Mohammed a mai evoluat în România pentru BC Mureș și pentru U-BT Cluj-Napoca. 

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!