Stiri Cupa României Masculin

Aliaksandr Pustahvar: „Am știut cum să ne impunem și am demonstrat că suntem puternici”

Paul Olar

Paul Olar
10.03.2016

BC Mureș și-a revenit după eșecul suferit vineri, împotriva CSM-ului din Oradea. Tigrii au răpus pe U-BT Cluj-Napoca cu 87-80, într-un joc al cărui deznodământ l-a bucurat pe Aliaksandr Pustahvar. Bielorusul a evidențiat superioritatea mureșenilor, declarând:

„A fost un meci greu pentru noi, dar cred că am fost mai buni din punct de vedere colectiv. Am controlat jocul și suntem bucuroși. Am știut cum să ne impunem și am demonstrat că suntem puternici. Am fost buni în defensivă în primele trei sferturi. Ei au găsit cu greu drumul spre coș, iar în atac am gestionat bine acțiunile, găsind întotdeauna omul liber.”

*Foto: Valentin Todea

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    Ex-sovietic?
    Pe acelasi principiu, toti suntem Ex-comunisti?

    cu 8 ani în urmă (10.03.2016) Raspunde
  • CSM Târgu Mureș Mordred :

    exact
    de acord cu tine..toate tarile din fosta USSR(lituania,georgia,bielorus etc.) au un singur lucru comun cu rusii, ii urasc din tot sufletul.probabil urasc si sa-i numesti ex sovietici...

    cu 8 ani în urmă (12.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii