Stiri Cupa României Masculin

Allan Thomas a semnat în prima ligă din Irlanda

Allan Thomas a semnat în prima ligă din Irlanda

Allan Thomas își continuă cariera de jucător profesionist la Keane's SuperValu Killorglin, formație ce evoluează în prima ligă din Irlanda. Ultimul sezon acesta a pus niște cifre statistice foarte bune pentru CSM Sighetul Marmației. 

Baschetbalistul, născut pe 15 februarie 1990, a efectuat studiile la Universitatea Georgetown (NCCA 2). Cu o înalțime de 1,93 și înzestrat cu atleticism acesta este un jucător polivalent ce poate evolua pe pozițiile 1-2-3.

Profitând de o formă sportivă bună și de niște adversari facili, în Grupa Albastră a LNBM, linia sa statistică a fost foarte bună(22,9 puncte, 6,3 recuperări și 4,3 pase decisive pentru un indice de 23,7 la eficiență).

Clubul Keane's SuperValu Killorglin a luat ființă în 1999. Cu 6 victorii din 20 de partide ultimul sezon i-a găsit ocupând locul 9 din cele 11 echipe participante în SuperLeague (prima ligă irlandeză).

*foto: facebook Club Sportiv Sighetul Marmației

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!