Stiri Cupa României Masculin

Andelko Mandic: ”Suporterii pot fi decisivi”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
01.10.2014

Baschetbaliștii craioveni vor juca joi returul optimilor de finală din Cupa României. SCM o va întâlni pe Asesoft Ploiești în Polivalenta din Craiova, la 19:00.

La conferința de presă care a avut loc marți la Craiova, antrenorul principal al echipei oltene, Andelko Mandic, crede într-o eventuală revenire a elevilor săi.

”Am obținut un rezultat bun în primul meci. Putem să recuperăm cele șase puncte în returul cu Asesoft. Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru și să fim curajoși, pentru că numai așa putem obține calificarea. Sper ca sala să fie plină, suporterii noștri pot fi decisivi”.

Asesoft a câștigat meciul tur cu scorul de 70-64.

*Foto: Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!