Stiri Cupa României Masculin

Andjelko Mandic: "Dacă jucăm cel puţin cum am făcut-o în tur, atunci cu siguranţă ne vom califica"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.09.2013

SCM "U" Craiova şi "U" Mobitelco îşi dau întâlnire, joi seara, la Sala Sporturilor Horia Demian. Confruntarea ce va debuta la orele 17:30 face parte din returul optimilor de finală ale Cupei României şi va fi transmisă în direct de către Digi Sport.

Total Baschet a luat legătura cu Andjelko Mandic, tehnicianul oaspeţilor fiind de părere că "U" porneşte cu prima şansă.

Cum vedeți meciul împotriva grupării de pe Someșul Mic ? Există o favorită?

Binînțeles, am spus-o chiar înainte de primul meci că "U" porneşte cu prima şansă, sunt favoriţi. Joi Clujul are avantajul jocului acasă, prin urmare privilegiul publicului, dar scopul nostru este să facem un joc bun și să fim atenți până la sfârșit. Desigur, avem și noi un plus de patru puncte, deși nu e mult, e mai bine decât nimic.

Cum vedeți echipa clujeană ? Este mai bine pregătită decât cea din sezonul trecut?

Este o echipă bună, experimentată, foarte greu de comparat cu cea de anul trecut. Nu vreau să compar pentru că oricum la finalul sezonului se va adeveri care echipă a fost mai bună. Cu toate acestea experiența își spune cuvântul, este bine poziționată mereu, în schimb le mai trebuie puțin timp noilor achiziții pentru a se acomoda.

În meciul de mâine vă veţi baza şi pe Travis Bureau ...

Da, desigur, a fost suspendat un meci, dar acum are dreptul de joc. Așadar venim cu un jucător în plus, lucru care este foarte important în acest moment. Dacă vom juca la același nivel cum am făcut-o acasă, avem șanse să mergem mai departe. În schimb dacă vom presta un joc mai slab, clujenii vor profita, având și avantajul terenului propriu. Șansele ar fi crescut dacă în cadrul întâlnirii precedente cu Cluj am fi izbutit o diferență de puncte semnificativă, dar din păcate nu am reușit.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!