Stiri Cupa României Masculin

Andjelko Mandic: "Modul de desfăşurare a Cupei României este unul unicat"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.09.2013

Avantajul de patru puncte al craiovenilor nu a fost îndeajuns pentru a obţine calificarea în sferturile Cupei României. Pe terenul studenţilor de la "U" Mobitelco, SCM a înregistrat un sfert trei modest, iar revenirea din final nu le-a adus rezultatul scontat. Scor final 83-70, iar "U" Mobitelco merge mai departe.

Tehnicianul oaspeţilor, Andjelko Mandic a vorbit despre eşecul înregistrat în returul primei faze a Cupei României cât şi despre primul duel din campionat.

Este greu Craiovei fără Draguşin, Kovac şi Dzambic ?

Da, este greu fără cei trei jucători accidentaţi, iar noi ne confruntăm în continuare şi cu alte probleme medicale cu jucătorii care au evoluat joi. Nu vreau să găsesc scuze, dar acesta este adevărum. Ştiu pe ce ne bazăm, cu cine evoluăm şi încercăm să o facem cât mai bine, asta e. Nu pot să le reproşez nimic jucătorilor pentru că au încercat să obţină victoria, au dat tot ce au putut, însă nu a fost îndeajuns.

Sunteţi dezamăgit pe evoluţia din această seară ?

Nu îmi place să pierd, sunt dezamăgit pentru că am pierdut. Într-adevăr, poate dacă pe parcursul jocului luam mai multe decizii inspirate, poate altul era rezultatul final. De asemenea puteam să dăm peste un adversar mai accesibil în cupă. Am mai spus-o şi o spun înca o dată, sistemul din Cupa României şi modul în care s-a decis să se joace această competiţie este "excelent" şi unicat. Nu vreau să fiu nerespectuos, însă poate eu sunt prostul şi nu înţeleg de ce se joacă cupa în actualul format.

A fost Clujul mai bun în această seară ?

În seara asta, da, cu siguranţă. Al treilea sfert a fost unul crucial, care a făcut diferenţa. La Craiova am avut şansa de a câştiga la 8 puncte, iar meciul de aici să fie diferit. Oricum, îi felicit pe clujeni şi le doresc mult succes în faza următoare, şi în campionat.

Urmează un duel cu BC Mureş, săptămâna viitoare, pe teren propriu ...

Cu Mureş va fi un alt meci greu, jucăm acasă, dar ne luptăm cu aceleaşi probleme medicale. Draguşin şi Kovac sunt în continuare accidentaţi, Dzambic nu are dreptul de a juca, însă aceştia suntem, cu aceştia defilăm. Sincer putem juca cu orice echipă în formula aceasta, iar campionatul va fi foarte interesant, sunt 12 echipe de valori apropiate. Fiecare victorie acasă va fi foarte importantă în timp ce un succes în deplasare poate face diferenţa în lupta pentru playoff.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Cupa
    Nu stiu care ar fi varianta corecta de desfasurare a cupei dar la faza cu "excelent" si unicat are o extraordinara dreptate! Sa nu fie "pedepsit" ca a indraznit sa comenteze....

    cu 10 ani în urmă (28.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!