Stiri Cupa României Masculin

Andreas Glyniadakis a debutat cu dreptul în echipamentul Energiei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.01.2015

Cea mai recentă achiziție a Energiei Târgu Jiu, experimentatul pivot grec Andreas Glyniadakis, și-a consemnat debutul în echipamentul oltenilor, în meciul câștigat de aceștia, 82-78, în fața celor de la CSU Sibiu. Meciul dintre cele două formații a contat pentru manșa tur din sferturile de finală ale Cupei României. 

Centrul originar din Grecia a fost titular, reușind în cele 35 de minute jucate o prestație extrem de solidă. Glyniadakis și-a trecut în cont un double-double cu 11 puncte și 10 recuperări, cifre la care a adăugat și 3 pase decisive, dar și 2 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 18 unități. 

Din punct de vedere al procentajelor, elevul lui Antonis Constantinides a terminat disputa cu sibienii cu 63% (5/8) din interiorul semicercului, respectiv 50% (1/2) de la linia de libere. Uriașul sportiv elen nu a aruncat niciodată din afara semicercului. 

Mai multe despre Glyniadakis puteți citi AICI

*Foto: Andi Popescu (csenergia.ro)

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Energia01 :

    Debut cu dreptul
    Toti suporterii asteptau un debut cu " ambele picioare " nu numai cu dreptul . Debutul mult asteptat nu a fost nici pe departe unul spectaculos.

    cu 9 ani în urmă (09.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!