Stiri Cupa României Masculin

Andrei Bărăgan rămâne până în 2025 la CSM Târgu Jiu

Andrei Bărăgan rămâne până în 2025 la CSM Târgu Jiu

După ce în cursul zilei de luni, 26 iunie, Camil Berculescu a fost anunțat pentru încă un sezon la CSM Târgu Jiu, astăzi, 27 iunie, gorjenii au oficializat continuarea colaborării cu Andrei Bărăgan.

În vârstă de 20 de ani, Andrei este născut în Statele Unite ale Americii, însă familia lui s-a întors în România după patru ani. Apoi, mai târziu, aceștia s-au mutat din nou, de data aceasta în Marea Britanie.

Andrei începuse deja să joace baschet și a continuat să practice acest sport peste hotare, jucând pentru Feltham Warriors, Solent Kestrels și Itchen Basketball Academy. În 2021, jucătorul de 1.91 metri, ce evoluează pe pozițiile 1 și 2, a revenit la Târgu Jiu și a semnat cu CSM.

Andrei Bărăgan a adunat șapte partide în stagiunea 2021-2022 și 19 meciuri în sezonul 2022-2023, contabilizând 14 puncte, 10 pase decisive și 7 recuperări.

„În urma unor discuții cu conducerea clubului, am decis să rămân la CSM Târgu Jiu. Vreau ca în următorul sezon să joc și să ajut echipa cât mai mult, iar pentru asta sunt dispus să dau totul la antrenamente, dar și atunci când voi intra pe teren. În ceea ce privește echipa, obiectivul principal este calificarea în play-off. Hai CSM!”, a declarat Andrei pentru site-ul oficial al gorjenilor.

Bărăgan a semnat un contract cu valabilitate până în 2025.

CSM Târgu Jiu îi mai are în lot, pe lângă Berculescu și Bărăgan, pe Noam Weinberg, Dimitrius Underwood, Jason Hubbard, Ar’mond Davis și Octavian Popa Calotă.

*foto: radioaccent.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!