Stiri Cupa României Masculin

Andrei Mandache: ’’Energia merită pe deplin această calificare’’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
29.09.2013

Andrei Mandache

Formația pregătită de către Florin Nini a eliminat deținătoarea trofeului, Gaz Metan Mediaș, cu scorul general de 186-174. Imediat după eşecul de la Tîrgu-jiu, Andrei Mandache a vorbit în exclusivitate pentru Total Baschet despre jocul echipei sale şi nu numai.

’'Am avut un joc execrabil în defensivă şi cred că acolo s-a făcut diferenţa. Nu cred că putem vorbi de dorinţă, ambele echipe au avut aceeaşi dorinţă de a merge mai departe, dar din păcate pentru noi lucrurile nu au stat  cum am fi vrut. Echipa Energiei este o echipă foarte solidă. La Mediaş ne-au pus foarte multe probleme, iar la Tîrgu-Jiu practic, ne-au dominat. Cred că îşi merită pe deplin această calificare.’’

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    respect, Mandache!!!
    are dreptate Andrei, Energia a meritat cu varf si indesat sa se califice mai departe in cupa Romaniei!Tinand cont ca Energia a marcat peste 100 de puncte mediasului, inseamna ca apararea ardelenilor a fost de vina!

    cu 10 ani în urmă (29.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!