Stiri Cupa României Masculin

Andrei Mandache: “În meciul cu Piteşti mă aştept să facem o figură frumoasă”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
26.12.2012

În ultima etapă a turului Ligii Naţionale de Baschet maculin, Gaz Metan Mediaş a trecut pe teren propriu de nou-promovata BC Timba Timişoara cu scorul de 72-51, în urma acestui rezultat, ardelenii terminând turul pe poziţia a opta a clasamentului cu un total de 23 de puncte. În următoarea partidă, medieşenii se vor deplasa la Piteşti în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României.

Într-un scurt interviu acordat site-ului nostru, Andrei Mandache, fundaşul medieşenilor a catalogat echipa sa ca fiind “surpriza” turului.

Ultima partidă a turului a adus o victorie echipei tale. Ce poţi spune despre acest meci?

Victoria cu Timba Timişoara a fost una de care noi am avut mare nevoie şi am muncit mult pentru ea. Acest succes ajută foarte mult la moralul echipei. Timba este o echipă bună şi cred că în retur va câştiga mai multe meciuri.

Şi-a îndeplinit Gaz Metan Mediaş obiectivele în tur?

Nu cred că putem vorbi de obiectiv, ţinând cont că am avut parte de un tur în care noi am fost “surpriza”, pierzând mai multe meciuri, unele chiar acasă pe care trebuia să le
câştigăm.

Urmează partida din cadrul Cupei României contra celor de la BCM U Piteşti. La ce te aştepţi?

Meciul cu Piteşti va fi unul extrem de greu în care mă aştept să facem o figură frumoasă.

Ce aşteptări ai de la returul campionatului?

Aşteptările mele pentru retur sunt simple. Îmi doresc să practice un baschet bun şi de calitate şi bineînţeles, să câştigăm mai multe meciuri.

BCM U Piteşti va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaş sâmbătă, cu începere de la ora 18:45.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!