Stiri Cupa României Masculin

Andrei Mandache: ”Meciul din cupă cu Energia Rovinari va fi unul greu”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
22.09.2013

Andrei Mandache a acordat un interviu în exclusivitate pentru site-ul nostru în care a vorbit despre meciul de luni, stagiul de pregătire din această vară și a prefațat sezonul următor.

Ce ne poți spune despre stagiul de pregătire din această vară și dacă a fost greu de închegat această nouă echipă?

Stagiul de pregătire a fost unul bun și greu în același timp, mai scurt pentru mine,  ținând cont că am venit după ce am terminat cu lotul național. S-a lucrat foarte mult la partea fizică și cea de apărare având prilejul ca în meciurile de pregătire să punem în practică tot ceea ce am lucrat la antrenamente. Orice început este greu, dar am marea bucurie să spun că fac parte dintr-un grup de jucători profesioniști, fiecare din el știindu-și rolul în echipă, lucru ce a dus la închegarea acesteia într-un timp destul de scurt.

Cum ți se pare noua echipă a Gazului?

Sincer să fiu echipa de anul acesta nu pare a fi mai slabă decât ceea de anul trecut. Dacă anul trecut pe foaie eram una din cele mai puternice echipe din campionat iar jocul nostru a avut parte de momente slabe, sezonul acesta cred că pe foaie suntem ca orice altă echipă, dar colectivul și atmosfera ne face să fim cel puțin la valoarea din sezonul trecut dacă nu chiar peste.

Ce așteptări ai de la sezonul următor?

Ca în fiecare sezon am plecat la drum cu același gând, acela de a câștiga campionatul. Sunt conștient că acest lucru nu va fi deloc ușor, dar daca vom avea parte de un joc constant iar atmosfera va fi ceea care este acuma la echipa, orice este posibil.

Ce ne poţi spune despre meciul cu Energia Rovinari?

Meciul din cupă cu Energia Rovinari va fi unul greu, mai ales din prisma faptului că va fi primul joc oficial al sezonului. Un meci între două echipe în proporție de 80% cu jucători noi care vor încerca să obțină un rezultat cât mai bun pentru manșa secundă. În rest cu siguranță va fi un meci ce se va decide în ultimele minute ale jocului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!