Stiri Cupa României Masculin

Andrei Oprean, cea mai bună prestație a carierei în LNBM

Andrei Oprean, cea mai bună prestație a carierei în LNBM

BC Athletic Neptun Constanța a cedat pe teren propriu disputa cu U-BT Cluj-Napoca din etapa a 15-a a LNBM, într-un meci disputat vineri seara (14.01). Dobrogenii au fost învinși cu 79-65.

Un român a terminat ca principal marcator pentru Constanța, Andrei Oprean fiind cu această ocazie și la cea mai bună prestație a carierei în Liga Națională.

Sportivul în vârstă de 22 de ani a adunat 18 puncte, 4 recuperări (toate defensive), 3 pase decisive, o intercepție și a fost faultat de trei ori. Oprean a comis două greșeli personale în cele 25 de minute petrecute pe parchet.

La nivelul aruncărilor, acesta a avut o singură încercare din interiorul arcului de cerc, precisă, iar în privința aruncărilor de 3 puncte a încheiat cu 5/10. De asemenea, Oprean a trecut de două ori pe la linia de fault, unde și-a împărțit perechea de libere.

Pe lângă numărul de puncte, cu care a fost lider pentru BC Athletic, sportivul a avut și cel mai mare indice al eficienței din tabăra dobrogenilor, cu 20 de unități.

De notat că pentru Andrei Oprean acesta a fost primul joc cu 10+ puncte marcate în actualul sezon al LNBM, unde are medii de 5.5 puncte, 2.0 recuperări și 1.3 pase decisive în șase apariții.

*foto: Facebook Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!