Stiri Cupa României Masculin

Andrej Magdevski a reușit primul triple-double al sezonului în LNBM

Andrej Magdevski a reușit primul triple-double al sezonului în LNBM

CSM Ploiești a obținut o victorie facilă pe teren propriu în etapa a 2-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Echipa antrenată de Mihai Popa a învins pe Rapid București cu scorul de 85-61.

Cel mai bun jucător al meciului a fost Andrej Magdevski, cel care a înregistrat primul triple-double al sezonului în LNBM.

Fundașul din Macedonia de Nord a fost titular în garnitura prahovenilor și a petrecut 30 de minute pe parchet. El a înregistrat 13 puncte, 13 pase decisive și 10 recuperări. Magdevski a marcat 5/9 din acțiune și 2/2 de la linia de libere și a acumulat un index al eficienței de 30 de unități.

CSM Ploiești a mai avut alți 4 jucători în double-digits în meciul cu Rapid: Earl Watson – 18 puncte, Vlad Negoițescu – 15, Devante Hammond – 13 și Christian Chițu – 12.

foto: BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!