Stiri Cupa României Masculin

Andrej Magdevski va evolua în Liga Adriatică

Andrej Magdevski va evolua în Liga Adriatică

MZT Skopje Aerodrom a anunțat transferul conducătorului de joc Andrej Magdevski, nord-macedoneanul întorcându-se cu această ocazie la echipa la care a jucat înainte să vină în LNBM pentru sezonul 2021/2022.

Conducătorul de joc a petrecut o stagiune la CSM Petrolul Ploiești, unde a avut medii de 11.3 puncte, 5.9 pase decisive, 4.8 recuperări și 1.9 intercepții. El a evoluat și în echipa Sudului în cadrul All-Star Game-ului LNBM.

Magdevski, o prezență constantă în naționala Macedoniei de Nord, se întoarce la MZT Skopje, unde a jucat între 2018 și 2021, perioadă în care a cucerit două titluri naționale și a fost numit MVP-ul finalei din Macedonia de Nord în 2021.

Echipa din Skopje a anunțat până acum alte trei transferuri în această vară, pe Mike Caffey (Crailsheim Merlins), Strahinja Mićović (Mornar-Barsko zlato) și Evan Maxwell (BC Zaporizhye).

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii