Stiri Cupa României Masculin

Andrija Simovic trece la CSO Voluntari

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.08.2019

Andrija Simovic trece la CSO Voluntari

CSO Voluntari a anunțat un nou transfer. Andrija Simovic, sezonul trecut la CSM Mediaș, va evolua sub comanda lui Semșettin Baș în stagiunea 2019/2020. Pivotul sârb se va afla la a doua experiență în Liga Națioanală de Baschet Masculin.

Andrija Simovic s-a născut pe 11 martie 1995 la Belgrad, Serbia. El măsoară 2.07 metri și cântărește 90 de kilograme și poate evolua pe pozițiile 4-5.

Până să ajungă în România, Simovic a mai jucat în țara natală la Mega Vizura, Smederevo 1953 și KK Vrsac. El a avut o experiență și în ligi inferioare din Spania, la Magia Huesca.

În sezonul 2018/2019 a ajuns la o înțelegere cu CSM Mediaș, echipă pentru care a evoluat în 25 de partide din Liga Națională de Baschet Masculin (a doua grupă valorică) și 6 meciuri din Cupa României. Andrija Simovic a avut medii statistice în LNBM de 15.0 puncte, 5.8 recuperări și 1.9 pase decisive în 26.4 minute, pentru un indice al eficienței de 16.0 unități. În partidele din Cupa României a înregistrat cifre de 21.2 puncte, 6.8 recuperări și 1.2 pase decisive.

Andrija Simovic a avut o prestație de excepție chiar contra lui CSO Voluntari într-un meci de cupă din sezonul trecut, când a înregistrat 38 de puncte și 14 recuperări. Și în LNBM a avut o prestație asemănătaore, când a terminat cu 35 de puncte și 9 recuperări.

În acest moment, CSO Voluntari îi mai are sub contract pe Dani Popescu, Tudor Gîrbea, Mario Lazăr, Goran Martinic, Cezar Stănescu, Sabin Cîrstoveanu, Simas Buterlevicius, Cemal Nalga, Serhat Cetin și Andrija Bojic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!