Stiri Cupa României Masculin

Andrija Stipanovic: „Cred că nu am jucat cel mai bun baschet al nostru”

Andrija Stipanovic: „Cred că nu am jucat cel mai bun baschet al nostru”

U-BT Cluj-Napoca a pierdut marți, 25 octombrie, duelul cu Umana Reyer Venezia din cadrul etapei a treia a 7DAYS EuroCup. Italienii au controlat jocul și s-au impus cu 85 la 80, obținând prima victorie din această ediție a cupei europene.

La finalul jocului, Andrija Stipanovic (12 puncte) a analizat confruntarea cu trupa lui Walter De Raffaele.

A fost un meci greu, împotriva unei echipe foarte bune, care a învins o grupare din Euroligă, pe Milano, acum două zile. Au calitate iar noi am dat ce-am avut mai bun. Cred că nu am jucat cel mai bun baschet al nostru dar, la final, am avut șansa de a câștiga. Asta este, e un sezon lung, ne așteaptă multe meciuri și trebuie să ne pregătim și să câștigăm cât de multe jocuri putem. Sper că vom face asta pentru că eu chiar cred că avem o echipă bună.

Întrebat dacă crede că U-BT ar fi putut să câștige această partidă, veteranul alb-negrilor a răspuns următoarele:

Da, cu siguranță. La începutul meciului am ratat mai multe aruncări, layup-uri. Probabil că am resimțit o oarecare presiune. Cred că dacă am fi marcat acele aruncări, situația ar fi arătat altfel. Dar, din nou, au marcat câteva aruncări bune, datorate calității individuale, în ciuda defensivei solide pe care am avut-o. În ofensivă am făcut câteva greșeli însă ei au arătat multe tipuri de apărare. Au marcat 85 de puncte așa că cred că defensiva a făcut diferența.

După această înfrângere, campioana României are un bilanț de 1-2 în EuroCup.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!