Stiri Cupa României Masculin

Andrija Stipanovic rămâne jucătorul lui U-BT Cluj

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
18.06.2022

Andrija Stipanovic rămâne jucătorul lui U-BT Cluj

U-BT Cluj-Napoca a anunțat a treia mutare pentru acest sezon. Ardelenii au confirmat prelungirea înțelegerii cu Andrija Stipanovic pentru următorii doi ani.

Venit în urmă cu doi ani la Cluj, Stipanovic a câștigat două titluri de campion, o Supercupă a României și a bifat o prezență în sferturile de finală ale Basketball Champions League alături de gruparea ardeleană. În sezonul 2020-21, el a fost desemnat MVP de către site-ul nostru.

De-a lungul carierei sale, veteranul de 35 de ani a mai evoluat pentru Hermes Analitica, KK Split, Liege Basket, Juvecaserta, Vanoli Cremona, Telenet Oostende, Trabzonspor, Buyukcekmece, Cedevita și Cedevita Olimpija.

În stagiunea recent încheiată, Stipe a avut medii de 11.7 puncte, 4.2 recuperări și 3.9 pase decisive în 20 de minute pe meci cu procentaje de 70% din acțiune și 51% de la linia de libere.

U-BT Cluj a anunțat oficial alte două prelungiri de contract. Este vorba despre Nandor Kuti și Patrick Richard, jucători ce pot evolua din postura de autohtoni.

*foto: championsleague.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca myke :

    Zvon
    Stipe vs Planinic, de ce nu?

    cu 1 an în urmă (18.06.2022) Raspunde
  • pipzn :

    Eu
    am o banuiala ca, in conditiile date, Clujul le va organiza (lui si lui Richard) si meciul de retragere din cariera profesionista.

    Altfel, ma asteptam la o prelungire de contract dar doar pentru un sezon, chestie de varsta in primul rand.

    cu 1 an în urmă (18.06.2022) Raspunde
  • Ricardo :

    U BT CLUJ NAPOCA!
    Am observat acum cateva zile anumiți suporteri foarte ofuscati ca VM ar veni la Cluj... Acum ca STIPANOVIC care are 35 de ani si a semnat pe 2 sezoane este tăcere mormantala. Stipanovic e bun nimic de zis dar oare in Eurocup va mai putea avea prestații solide ??? În altă ordine de idei daca semnează si CATE am avea un cuplu de pivoti mai slab valoric decat sezonul trecut. Asta ar avea si o parte pozitivă pt ca ar lasa loc de un 3 mai bun . BIRCEVIC cred ca ramane si el....!

    cu 1 an în urmă (19.06.2022) Raspunde
  • Benjamin :


    Contractul pe 2 ani, dinn punctul meu de vedere, cred ca a fost o dorinta/cerinta a jucatorului decat a clubului. La varsta lui, U ii ofera mult pentru momentul asta al carierei. Nu ma refer financiar (pt ca nu stiu cifre) ci mai degraba ca si nivel si rol in echipa.
    Eu personal ma bucur ca a ramas la noi. Am mai spus si in alte randuri ca Stipe e clar un jucator caruia ii place mult Clujul, clubul si fanii si era poate cea mai sigura prelungire de contract dintre jucatorii din sezonul trecut. Ma bucur ca U a reusit sa atraga cativa jucatori de genul in ultimele sezoane. Ma astept ca in Europa sa avem un backup bun .
    Ca tot veni vorba de Cate.. daca chiar il aducem (sincer sper acest lucru pt ca avem nevoie de romani buni , iar lista e redusa rau), eu cred ca sub panou, pe langa el si Stipe o sa mai avem macar 2 pivoti buni dintre care sper si Bircevic.

    cu 1 an în urmă (19.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!