Stiri Cupa României Masculin

Anthony Hickey, monster-game contra lui Lokomotiv Kuban în Liga VTB

Anthony Hickey, monster-game contra lui Lokomotiv Kuban în Liga VTB

Anthony Hickey a avut o prestație stelară în partida câștigată de BC Astana pe teren propriu în fața celor de la Lokomotiv Kuban Krasnodar cu scorul de 87-83, într-un meci din sezonul regulat al Ligii VTB.

Fostul fundaș al lui CSO Voluntari a jucat 39 de minute în această partidă și și-a trecut în cont 43 de puncte, 10 recuperări și 11 pase decisive. Hickey a marcat 10/15 de la 2 puncte, 7/13 de la 3 puncte și 2/3 de la linia de fault, acumulând un indice al eficienței de 50 de unități.

Această prestație confirmă încă o dată că selecția lui Hickey pentru All-Star Game-ul din Liga VTB nu a fost întâmplătoare. El va face parte din echipa World Stars, alături de vedete precum Daniel Hackett, Tornike Shengelia, John Brown III, Mario Hezonja sau Jordan Mickey.

Anthony Hickey are cifre imperisonante în VTB, iar în 11 partide strânge în medie 22.8 puncte, 8.1 pase decisive și 5.1 recuperări, pentru 24.5 la eficiență.

Skylar Spencer, fost jucător în LNBM la Steaua, a avut și el o prestaeție consistentă pentru echipă din Kazahstan, înregistrând 12 puncte, 15 recuperări și 2  pase decisive.

BC Astana are 3 victorii și 8 înfrângeri la activ în Liga VTB și păstrează șanse la playoff.

foto: vtb-league.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • gxg1983' :

    Astana
    Am urmarit meciul, Kuban a jucat absolut execrabil, in special in aparare! Astana a avut 3 americani cu peste 35 de minute jucate, in conditiile in care aceeasi americani au jucat peste 30 de minute cu doua zile inainte in meciul cu CSKA (Hickey a jucat 40!!!). Referitor la sansele Astanei de a prinde playoff-ul, un aspect interesant este ca din cele 11 meciuri disputate, doar 3 au fost pe teren propriu. Spun interesant fiindca Astana e o deplasarea lunga si obositoare si in general se castiga greu acolo.

    cu 2 ani în urmă (16.02.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!