Stiri Cupa României Masculin

Antonio Năsturescu a fost împrumutat la SCM U Craiova

Antonio Năsturescu a fost împrumutat la SCM U Craiova

SCM U Craiova și-a întâlnit lotul cu încă un jucător interesant. Este vorba despre fostul internațional român de tineret, Antonio Năsturescu, transfer care a fost negociat săptămâni bune între cele două formații, din informațiile deținute de totalbaschet. 

Toni a fost împrumutat de la Dinamo Știința Baschet pentru un sezon, după cum arată pagina oficială de facebook a dinamoviștilor. 

 

Dinamo Știința ⛹🏻‍♂️➡️ SCM U Craiova 📣 Echipa noastră și SCM U Craiova au ajuns la un acord prin care jucătorul Antonio...

Posted by Dinamo Știința Baschet on Tuesday, August 20, 2019

Toni Năsturescu a avut un sezon destul de dificil în 2018/2019. El a început stagiunea accidentat, așa că a apucat să intre doar în 9 meciuri pe parchet, cu medii de 14:53 minute, 3 puncte, 1,4 pase decisive și o recuperare pe meci. El este unul dintre jucătorii crescuți de Știința București și a făcut parte din echipa care a câștigat promovarea din Liga 1 de Baschet în sezonul 2017/2018.

Năsturescu va face parte dintr-o rotație de U23 foarte interesantă a Craiovei, alături de Dragoș Diculescu, Victor Petrache și Ionuț Berceanu. 

*foto: facebook Știința Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!