Stiri Cupa României Masculin

Antonis Constantinides: „Sunt de părere că cele 35 de libere primite de Cluj sunt prea multe”

Antonis Constantinides: „Sunt de părere că cele 35 de libere primite de Cluj sunt prea multe”

Joi, 14 ianuarie, BTarena din Cluj-Napoca a găzduit un meci foarte disputat între gazda turneului cinci și CS Dinamo București. Trupa din Capitală, cu zece jucători în lot și doar patru străini, a rezistat timp de trei sferturi însă, în cele din urmă, s-a văzut învinsă cu scorul de 98 la 89.

După încheierea partidei, Antonis Constantinides s-a arătat mulțumit de atitudinea arătată de elevii săi, extrem de importantă în vederea îndeplinirii obiectivelor pe care dinamoviștii și le-au propus. De asemenea, antrenorul cipriot a adus în discuție nivelul ridicat de agresivitate și cele 35 de aruncări libere primite de către clujeni.

A fost un meci foarte interesant. Pentru mine nu este așa de important rezultatul final, ci mai important e că am arătat ca o echipă astăzi. În lipsa fundașului nostru principal, ne-am demonstrat mentalitatea și calitatea și am arătat că putem lupta pentru a termina în primele patru echipe. Acesta este obiectivul nostru – să ajungem în primele opt și apoi, în playoff, să terminăm pe una din primele patru poziții ale clasamentului. Am avut câteva momente proaste în apărare, e inacceptabil ca U-BT să marcheze aproape 30 de puncte pe tranziție. Dar am demonstrat că suntem o formație ce are caracterul și calitatea necesară să lupte pentru primele patru locuri, cu toate că am jucat cu doar patru străini în lot. De asemenea, sunt de părere că cele 35 de libere primite de Cluj sunt prea multe. Dar, ok, arbitrii știu mai bine, sunt pe teren și văd mai bine. A fost un meci agresiv din partea ambelor părți. Felicit echipa din Cluj și îi urez numai bine. Noi ne vedem de treabă, mâine avem un alt meci cu Steaua. Trebuie să uităm ce s-a întâmplat astăzi și să ne concentrăm pe acea partidă.

Astăzi, 15 ianuarie, de la ora 16:30, CS Dinamo București se duelează cu marea rivală CSA Steaua București.

*foto: Valentin Todea/Baschet.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Grecule,
    la ce dur joaca baietii tai, nu sut de loc multe, ba ati si scapat de multe faulturi antisportive !

    cu 3 ani în urmă (15.01.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    ioi
    Chiar daca cifra de 35 e extrem de mare, la ce joc de topoare ati aplicat si la cate comentarii ati avut, eu zic ca ati scapat ieftin - trebuia sa mai primiti niste tehnice. Nu ca arbitrii ar fi niste ... perfecti, ca de gresit au gresit si apoi au dat in compensare - cea mai proasta varianta- , dar sa nu uitam - de exemplu - cotul in gura luat de Grasu, ramas fara nici o sanctiune.

    cu 3 ani în urmă (15.01.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!