Stiri Cupa României Masculin

Anwil Wloclawek și Kyndall Dykes au suferit primul eșec al sezonului în Polonia

Anwil Wloclawek și Kyndall Dykes au suferit primul eșec al sezonului în Polonia

Anwil Wloclawek a suferit primul eșec în campionatul Poloniei, după ce a început sezonul cu 6 victorii la rând. Echipa lui Kyndall Dykes a cedat pe teren propriu în fața lui Czarni Slupsk cu scorul de 80-75, într-un meci disputat ieri, 15 octombrie.

Partida a avut o desfășurare destul de echilibrată iar totul s-a decis în ultimul minut. Dykes și Matthews au ratat șansa să egaleze scorul pe tabelă. Trimis la linia de fault Garrett a marcat o singură pentru Czarni Slupsk, care avea 3 puncte în față, 78-75. Laczynski a fost penalizat pentru 5 secunde la repunere și Anwil nu a mai avut cum să revină cu 8 secunde rămase din meci.  Klassen a închis meciul de la linia de fault.

Kyndall Dykes a fost printre remarcații gazdelor cu 18 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Jonah Mathews a terminat cu 19 puncte pentru gazde iar Luke Petrasek cu 18.

William Garrett a fost omul meciului cu 22 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

În urma acestui rezultat, ambele echipe au ajuns la un bilanț de 6 victorii și o înfrângere în debutul de sezon din campionatul Poloniei.

foto: Anwil Wloclawek

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!