Stiri Cupa României Masculin

Ar’mond Davis s-a înțeles cu CSM Târgu Jiu

Ar’mond Davis s-a înțeles cu CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu rămâne activă pe piața transferurilor în aceste zile și a anunțat semnarea unei înțelegeri cu baschetbalistul american Ar’mond Davis.

Jucătorul de pe poziția 3 a evoluat ultima dată în Finlanda, pentru Kipina Basket, formație din al doilea eșalon al țării celor o mie de lacuri. În cele 28 de partide, Davis a avut medii de 25.4 puncte, 10 recuperări, 2.4 pase decisive și 1.9 intercepții, totul în peste 36 de minute petrecute pe parchet pe meci. El a stabilit un record personal în luna ianuarie a acestui an, printr-o prestație cu 40 de puncte marcate într-un duel cu Pyrinto Tampere 2.

Americanul a sosit prima oară în Europa în 2019, când a jucat pentru luxemburghezii de la Arantia Larochette, iar în 2021/2022 a jucat în BNXT League pentru Aris Leewarden. În ambele cazuri a avut medii de double figures, în Luxemburg fiind capabil să marcheze peste 30 de puncte pe partidă.

Noul jucător de la CSM Târgu Jiu s-a format ca junior la Foss High School și a trecut apoi pe la Southern Idaho Golden Eagles, Alabama Crimson Tide, respectiv UC Santa Barbara Gauchos. Anii petrecuți la Southern Idaho și UC Santa Barbara au fost cei mai eficienți pentru Davis, în ambele cazuri fiind cu măcar 10 puncte în medie pe meci.

Gorjenii sunt la al treilea transfer, după Octavian Popa Calotă și Dimitrius Underwood, pe lângă aceștia fiind păstrat în lot și Noam Weinberg.

*foto: Facebook Kipina Basket

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!