Stiri Cupa României Masculin

Arnautovic: “Era clar că nu pot menţine nivelul de evoluţie timp de 40 de minute”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
21.09.2013

Antrenorul ploieştenilor, Vladimir Arnautovic, a comentat evoluţia echipei sale în meciul caştigat în faţa celor de la Timba. 

Credeti că a obosit Timba pe final sau v-aţi dat drumul la joc în a doua parte a meciului?

Un meci durează patru zeci de minute. Într-adevăr am avut ceva probleme în apărare, în atac nu am ce să reproşez. Timba joacă fără presiune, le-am atras atenţia jucătorilor. Ei au jucători noi, nu îi cunoşteam, dar era clar că nu pot menţine nivelul de evoluţie timp de 40 de minute. Dacă se menţineau 40 de minute ar fi jucat la Barcelona, nu la Timba. Nu sunt mulţumit de apărare, jucătorii au tratat meciul ca fiind unul uşor şi din cauza aceasta vor fi câteva şedinţe şi analize. Sunt mulţumit cu avansul de  două zeci de puncte mai ales că vom avea meci acasă. 

De când nu aţi mai încasat 56 de puncte într-o repriză?

Niciodată! De când sunt antrenor dar nici ca jucător nu cred.

Foto: Răvzan Păsărică (www.rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!