Stiri Cupa României Masculin

Artis Ate: „Avem mult potențial, însă trebuie să muncim”

Artis Ate: „Avem mult potențial, însă trebuie să muncim”

Astăzi, 15 septembrie, U-BT Cluj-Napoca și Mornar Bar se întâlnesc în finala mică a turneului amical organizat în BTarena. Formația gazdă a fost la un pas de a se califica în finala mare, însă a pierdut la un punct (66-67), în fața lui Fenerbahce.

Baschetbalistul care a stat cel mai mult pe teren, din lotul lui Mihai Silvășan, a fost Artis Ate. Sportivul de 30 de ani a fost prezent la conferința de presă și s-a arătat satisfăcut de prestația echipei din care face parte.

În primul rând, felicitări celor de la Fenerbahce pentru victorie. Ne-am pregătit bine pentru acest joc deoarece știam împotriva cui evoluăm. Toți băieții au fost pregătiți să joace împotriva lor. Din punctul meu de vedere, sunt satisfăcut cu meciul făcut de noi. Ne-am luptat incredibil și am pierdut la un singur punct. Într-adevăr, am avut câteva greșeli, pe care nu avem voie să le facem și la care vom lucra. Dar, practic, toată partidă a fost foarte bună și văd un potențial uriaș în echipa noastră. Lucruri bune se vor întâmpla.”

De asemenea, Ate a fost fascinat de atmosfera din arena clujeană și a declarat că U-BT Cluj-Napoca are mult potențial, însă este nevoie de muncă.

A fost extraordinar. Întotdeauna e așa când joc primul meci acasă. A fost foarte frumos, mai ales că sala a fost destul de plină. Chiar și acum încă am pielea de găină.

Sunt foarte încrezător în legătură cu echipa noastră, avem mult potențial. Fundașul nostru principal este în continuare accidentat și chiar dacă Kerron Johnson l-a înlocuit, acesta s-a antrenat doar de câteva ori cu noi. Prin urmare, avem mult potențial, însă trebuie să muncim.”

În această seară, de la ora 18:00, U-Banca Transilvania și Mornar Bar luptă pentru ocuparea locului trei, în timp ce, de la ora 20:00, Fenerbahce Istanbul și Partizan Belgrad joacă pentru câștigarea turneului.

*foto: Valentin Todea/baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!