Stiri Cupa României Masculin

Asesoft depășește suta din nou în fața Timbei

Adrian Micinic

Adrian Micinic
29.09.2013

CSU Asesoft Ploiești a bifat a 4-a victorie consecutivă în duelurile directe cu Timba Timișoara. Cele două grupări s-au întâlnit pentur prima dată în cadrul oficial pe 18 decembrie 2012. Toate partidele directe au consemnat victorii la cel puțin 20 de puncte diferență în favoarea echipei din Prahova.

S-au consemnat câte două întâlniri în cupă și două în sezonul regulat. De asemenea, au avut loc câte două meciuri la Timișoara și Brazi.

Superioritatea Asesoftului este suplimentată de faptul că această echipă a depășit suta de puncte marcate în fiecare joc disputat în compania 'urșilor'. Diferența de 43 de puncte consemnată în ultimul meci, cel de sâmbătă (28.09), este cea mai mare de până acum. 

Ea a fost posibilă atât prin prisma absențelor lui Glynn și Lawrence, respectiv a accidentării lui Bridgewaters în primul sfert al acestei partide, respectiv prin absența antrenorului Murărescu, cât și prin faptul că în prezent CSU Asesoft Ploiești alcătuiește o echipă extrem de puternică și de periculoasă pentru orice defensivă în baschetul românesc.

Rezultatele consemnate în meciurile directe între aceste echipe:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!