Stiri Cupa României Masculin

Asesoft merge la Tîrgu Mureș pentru a-și asigura calificarea în Final Four

Noémi Csiki

Noémi Csiki
12.01.2014

Cupa României 
Sferturi de finală - retur

luni, 13 ianuarie, ora 18:00

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

  Fişa meciului  

În ultimul meci din sferturile de finală ale Cupei României, campioana are prima șansă la calificarea în Final Four, după ce și-a creat un avantaj de 33 de puncte în partida tur din Sala Olimpia, câștigând cu 102-69.

Mureșenii au început anul calendaristic cu Martinic și Ivanovic accidentați, Peciukas proaspăt revenit după fractura de la mână. În aceste condiții, gruparea mureșeană nu a forțat partida tur și Sekulovic a rulat întreg lotul aflat la dispoziție. În partida retur, situația poate fi asemănătoare. Deși Navickas s-a alăturat echipei, nu se știe dacă lituanianul va avea drept de joc, iar situația lui Martinic și Ivanovic este în continuare incertă. Se pare că principalul obiectiv al mureșenilor în dubla cu Ploiești este în primul rând evitarea altor accidentări, dar acest lucru nu înseamnă că tigrii nu vor încerca să facă un meci bun. De cealaltă parte însă, ploieștenii se gândesc la trofeu, au efectivul complet la dispoziție, și 33 de puncte avantaj, ceea ce îi plasează foarte aproape de o calificare.

Meciul începe de la ora 18:00 și va fi transmis în direct pe DigiSport. Arbitrii partidei vor fi Laurențiu Grigoraș, Fabiana Martinescu și Bogdan Podar, iar observatorul FRB, Ion Olaru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!