Stiri Cupa României Masculin

Athletic Constanța avansează în Cupa României, după ce a trecut în prelungiri de Rapid

Athletic Constanța avansează în Cupa României, după ce a trecut în prelungiri de Rapid

Athletic Constanța a venit la București cu un avantaj de 13 puncte pentru returul confruntării de cupă. Echipa de la malul Mării Negre a avut nevoie de o repriză suplimentară pentru a-și apropia calificarea. Partida jucată astăzi, 26 septembrie, în Sala Rapid s-a încheiat cu scorul de 81-73, în urma a 45 de minute de joc.

Partida a fost echilibrată în prima parte. Cele două echipe și-au împărțit sferturile iar la pauză diferența era minimă în favoarea Rapidului, 33-32. Reluarea jocului nu anunța revirimentul echipei gazdă, iar după 30 de minute de joc scorul era egal la 49. Giulestenii au făcut un ultimul act aproape perfect, în care au reușit un parțial 26-13 și astfel topeau diferența de la meciul. În prelungiri  Rapid a avut un avantaj de 14 puncte dar nu au putut menține ritmul și partida s-a încheiat cu scorul de 81-73.

În urma acestui rezultat, Athletic Constanța este prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României- ediția 2021/2022.

Jakob Lowrance a fost cel mai bun jucător de la oaspeți cu 18 puncte și 9 recuperări. Devon Wallace a reușit 11 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive.

Rapid a avut trei jucători în double-double: Erik Copes – 20 de puncte și 12 recuperări, Jadon Cohee – 20 de puncte și 10 recuperări și Luca Vasile – 12 puncte și 10 recuperări. Michael Hope a terminat cu 19 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive.

foto: Athletic Constanța

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!