Stiri Cupa României Masculin

Athletic Constanța l-a transferat pe Kyle Kilgore

Athletic Constanța l-a transferat pe Kyle Kilgore

Athletic Constanța a anunțat transferul jucătorului american, Kyle Kilgore. Acesta sosește de la CSM Focșani 2007, unde a petrecut primul său sezon în Europa. Kilgore a semnat un contract valabil pentru un sezon și este al 5-lea baschetbalist anunțat de echipa din Constanța, după Georgian Păun, Adrian Trandafir, Sergiu Ursu și Andrei Oprean.

Kyle Kilgore este un jucător ce măsoară 2.01 metri și este un jucător care poate evolua pe pozițiile 3-4. El va bifa al doilea sezon în România și implicit al doilea său sezon la nivel profesionist.

La CSM Focșani 2007, Kyle Kilgore a înregistrat cifre impresionante, 19.9 puncte, 8.2 recuperări și 1.5 pase decisive pentru un indice al eficienței de 20 de unități. Americanul a încheiat sezonul cu procentaje de 61.3% de la 2 puncte, 24.9% de la 3 puncte și 56.5% de la linia libere.

Cel mai bun meci al sezonului 2018/2019 pentru Kyle Kilgore a fost reușit în fața lui ACS Târgu Jiu, când a reușit să marcheze 40 de puncte.

Athletic Constanța va juca în grupa valorică B a Ligii Naționale de Baschet Masculin în sezonul 2019/2020.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!