Stiri Cupa României Masculin

Aurelian Gavriloaia revine la BC CSU Sibiu

Aurelian Gavriloaia revine la BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu a anunțat repatrierea lui Aurelian Gavriloaia. El revine pe Cibin, după ce în sezonul 2021/2022 a jucat la SCM U Craiova, prima lui stagiune în eșalonul de elită pe care a petrecut-o departe de Cibin.

Născut în 2001, Aurelian Gavriloaia a împlinit 21 de ani la începutul acestui an calendaristic. El măsoară 1.96 metri și este un jucător care poate acoperi pozițiile 2-3

31 de partide a jucat Gavriloaia la SCM U Craiova și a avut medii statistice de 4.8 puncte, 2.1 recuperări și 1.2 pase decisive în aproape 24 de minute petrecute pe parchet.

Gavriloaia mai a jucat la nivelul Ligii Naționale de Baschet Masculin doar la BC CSU Sibiu, unde a completat 3 sezoane și a strâns 61 de apariții. În sezonul 2020/2021, baschetbalistul român a avut cifre statistice de 4.6 puncte, 1.8 recuperări și 1.0 pase decisive în 15 minute jucate în medie în fiecare dintre cele 25 de prezențe pe parchet.

Aurelian Gavriloaia a fost campion național U18 cu Steaua CSM EximBank și desemnat MVP al turneului final în 2018, după care a făcut pasul către BC CSU Sibiu.

BC CSU Sibiu continuă cu Miguel Angel Hoyo la timonă, iar pe lângă Gavriloaia, „galben-albaștrii” l-au mai anunțat în lotul pentru sezonul viitor pe Mirel Dragoste și Basti Ionescu.

9 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    achizitii
    in limitele bunului simt sau bugetului. Oricum fanii sunt vaccinati, o lupta pentru evitarea retrogradarii nu mai e sperietoare. Banca sa ocupa cu romani autentici, de pluton, lucru ce ma face sa astept cu interes concediu. Pare o reconstructie de la minus... nu de la zero.

    cu 1 an în urmă (04.06.2022) Raspunde
  • Ricardo :

    CSU SIBIU
    Deși vad ca suporterii Sibiului sunt extrem de nemulțumiți, remarc totusi ca aceasta echipa încearcă sa-si formeze lotul de români destul de devreme... Nu sunt romani care sa ne dea pe spate e adevarat dar la ora actuală cu acești 3 români experimentați si cu un potential al.4-lea cred ca va veti descurca onorabil. Nu uitati majoritatea echipelor nu au mișcat nimic pana acum!!!!!

    cu 1 an în urmă (04.06.2022)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      apreciez
      extrapolarea, dar parerea mea poate sa nu fie reprezentativa. Sa mai asteptam si alte opinii, poate reusesc sa ma convinga de startul viguros si datator de sperante in campania de achizitii.
      Daca iei doar lotul Romaniei pentru urmatoarele meciuri vezi ca nu contribuim cu nimic. Imparte la doi.. grosier si ies cam 8-9 echipe care au o pereche de romani peste noi, chiar daca distributia va fi alta, nu suntem departe de adevar.

      cu 1 an în urmă (04.06.2022)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu DND :

    Acceptabil
    Anul trecut am fost tare dezamăgit de plecarea lui însă la Craiova a făcut un sezon slab, dacă e sănătos și revine la forma de anul trecut s-ar putea să fie o surpriză plăcută (vezi cazul Uță care s-a relansat la noi), cu toate astea avem nevoie de încă un jucător român bun (nici nu știm ce e cu Rotaru, Nastrut), de transferul lui Basti sunt puțin dezamăgit sper să gresasc eu
    Așteptăm, dar colegii de aici (de pe baschet.ro)nu ne dau mari speranțe.

    PS. S-a stricat de tot comunicarea clubului cu suporterii, totul se anunță cu ceva sec pe Facebook, față de anii trecuți.... Zic și eu...

    cu 1 an în urmă (05.06.2022) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    E încă devreme, dar cred că mă pot aventura în niște presupuneri...
    Aș începe cu o constatare: Sibiul a fost puțin înaintea vremurilor și a încercat să facă anul trecut ceea ce regulamentul te obligă doar de anul ăsta... Adică am avut români buni, pe care i-am folosit cât s-a putut de mult, mai ales că străinii au fost puțini și accidentați la început, iar în partea a doua cei ce au venit de o valoare îndoielnică. Sezonul viitor, "ajutați" și de piață, suntem nevoiți să schimbăm din nou paradigma și să încercăm din nou să ne bazăm mai mult pe jucătorii străini, cel puțin la cum arată lucrurile acum.
    Avem până acum 3 jucători români semnați la perimetru (pozițiile 2 și 3). Avem neapărată nevoie de cel puțin încă un jucător român mare (poziția 4-5) pe care să te poți baza cât de cât. Altfel, cu obligativitatea de a folosi 2 români în prima repriză, va fi extrem de greu să faci față la perimetru adversarilor cu 2 din cei 3 în permanență în teren. Sunt foarte curios cine va fi acel român mare, deoarece opțiunile rămase sunt foarte limitate.
    În plus, cred că e absolut necesar ca în lotul viitor să promovăm niște jucători de la satelit (Costeiu, Banciu, Baditescu...).
    Iar apoi sunt extrem de curios să văd ce străini va dori MAH și ce vom și putea convinge să semneze.
    Conferința în care am fost repartizați pare ok la o primă vedere în sensul în care ne vom putea bate la locurile 4 - 5:
    Cluj
    Pitești
    Craiova
    Sibiu
    Ploiești
    Târgu Jiu
    Rapid
    Ciuc
    O nou promovată
    Dar rămâne de văzut ce ne rezervă viitorul.

    cu 1 an în urmă (05.06.2022)
    • Ricardo:

      Gyke
      Salutare ! Dacă stăm să analizăm seria o clasare în primele 5 este un obiectiv realizabil ... ! În altă ordine de idei ce se intampla cu Vlad Moldovanu si cu CATE?

      cu 1 an în urmă (05.06.2022)
    • Csm.O:

      @serie
      Oricine poate termina pe locul 2. Pe primul clar va fi Cluj, iar pe locurile 2 6 pot termina oricare dintre Pitesti, Rapid, Sibiu sau Craiova, chiar daca în acest moment pare că Rapidul ar avea un plus. Și Piteștiul are nevoie de un roman pe pozițiile mari, doar Gârbea ar fi o varianta, daca nu rămâne la Steaua. Sunt curios cum vor aborda noul sezon echipele care nu participă în competiții europene, cu 5 sau cu 6 jucători străini, la începutul competiției.

      cu 1 an în urmă (05.06.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @ricardo
      Nu am noutăți de ultimă oră. Cate vrea să rămână în Spania, iar Vlad înclină spre Cluj, dar Dinamo plusează și mai are și opțiuni de țări calde.

      cu 1 an în urmă (05.06.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @Csm.O
      La ce informații avem acum și lăsând Clujul în liga lui, aș zice că Pitești și Rapid vor fi candidatele la locurile 2 și 3. Craiova reprezintă o enigmă momentan, iar Ploieștiul va fi o nucă mai tare ca sezonul trecut. Așa judec eu acum.
      În ce privește strategia străinilor, cred că echipele care nu joacă în Europa ar trebui să meargă la început pe 5 străini și în funcție de evoluție și buget să adauge în iarnă. Singurul risc este că ești expus dacă apar accidentările.

      cu 1 an în urmă (05.06.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!