Stiri Cupa României Masculin

Aurelian Gavriloaia îl va înlocui pe Dragoș Diculescu în lotul lui SCM U Craiova

Aurelian Gavriloaia îl va înlocui pe Dragoș Diculescu în lotul lui SCM U Craiova

SCM U Craiova și-a găsit jucător U23 la poziția 2, după plecarea lui Dragoș Diculescu. Aurelian Gavriloaia, fostul jucător de la BC CSU Sibiu, a semnat cu formația din Bănie și va îmbraca echipamentul alb-albastru în sezonul 2020/2021.

Născut în 2001, Aurelian Gavriloaia a împlinit 20 de ani la începutul acestui an calendaristic. El măsoară 1.96 metri și este un jucător de poziția 2.

Gavriloaia a jucat la nivel Ligii Naționale de Baschet Masculin doar la BC CSU Sibiu, unde a completat 3 sezoane și a strâns 61 de apariții. În sezonul 2020/2021, baschetbalistul român a avut cifre statistice de 4.6 puncte, 1.8 recuperări și 1.0 pase decisive în 15 minute jucate în medie în fiecare dintre cele 25 de prezențe pe parchet.

Aurelian Gavriloaia a fost campion național U18 cu Steaua CSM EximBank și desemnat MVP al turneului final în 2018, după care a făcut pasul către BC CSU Sibiu.

SCM U Craiova are un nou antrenor principal din acest sezon, pe fostul mare jucător grec Michalis Kakiouzis.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Intrebare de 100 de puncte ?
    Care este goal-ul echipei BC CSU Sibiu pentru viitor ? Au plecat Rolland Torok , Marquis Addison si un tanar jucator cu potential in Aurelian Gavriloaia . Cred ca vor compensa si noile mutari Dragoste , Uta , Tamulis , si Pratt

    cu 2 ani în urmă (20.07.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DND :

    Păcat
    ...

    cu 2 ani în urmă (20.07.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Nu
      Pentru Aurică este foarte bine; e șansa lui să iasă din umbra lui Lucas și să-și arate potențialul. Singura condiție este să se ferească de accidentări.
      Mult succes și mulțumiri.

      cu 2 ani în urmă (20.07.2021)
    • BC CSU Sibiu DND:

      Pt
      Rotația noastră este o mare pierdere, pentru minutele lui un mare plus.
      Baftă și îl așteptăm cu drag la Sibiu

      cu 2 ani în urmă (20.07.2021)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    .
    Pierdere mare pentru noi. Mie mi s-a părut de multe ori nedreptățit. Merita mai multe minute, dar din păcate nu i-au fost acordate. La Craiova cred ca va fi principalul jucător U23 și va avea un rol important, la fel ca Diculescu.

    cu 2 ani în urmă (20.07.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!