Stiri Cupa României Masculin

Avancronica etapei a 3-a din Grupa Galbenă

Avancronica etapei a 3-a din Grupa Galbenă

Etapa cu numărul 3 din Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin se desfășoară la mijlocul acestei săptămâni în care SCM U Craiova și BCM U Pitești caută să-și respecte statul de favorite.

BCM U Pitești se deplasează miercuri, 5 februarie, pe terenul lui CSM Focșani pentru partida programată la ora 17:00. Gazdele au două înfrângeri în Grupa Galbenă. Oaspeții nu-și permit pași greșiți, mai ales după ce în etapa trecută a trăit periculos și au învins abia după prelungiri pe CSO Voluntari, într-un joc desfășurat în Trivale. Precedenta deplasare la Focșani pentru BCM U Pitești nu a fost una fericită, pierzând într-un meci din Cupa României. Trupa lui Șapera va juca în Vrancea cu doar cinci străini, după ce s-a despărțit de Justas Tamulis. FRB nu a anunțat încă brigada de arbitri pentru acest joc.

CSM Mediaș și SCM U Craiova se vor duela în meciul etapei, programat în Ardeal de la ora 18:00. Echipa de pe Târnava Mare a câștigat în etapa trecută primul meci din Grupa Galbenă dar a irosit în două rânduri un avantaj important și a avut de muncit pe final în fața lui CSM Focșani. De partea cealaltă, SCM U Craiova a început în forță parcursul în Grupa Galbenă și pare că vrea să-și arate „mușchii” în fața tuturor adversarilor. De menționat este faptul că în urmă cu un an CSM Mediaș a trecut pe teren propriu într-un meci din Cupa României de SCM U Craiova. Cele două loturi au suferit modificări importate dar și acum, la fel ca și atunci, oltenii sunt favoriți.

Ultimul meci este cel dintre CSO Voluntari și CSM Galați, care va demara la ora 18:30. Ilfovenii își doresc enorm victoria, după ce în etapa precedentă au ratat la mustață succesul pe terenul lui BCM U Pitești. Trupa lui Semsetin Bas nu are voie să rateze victoria pentru a continua lupta pentru playoff. Gălățenii continuă parcursul dificil, iar după ce a întâlnit Craiova și Pitești, echipele venite din Grupa Valorică A, acum joacă pe terenul câștigătoarei Grupei Valorice B. Eugen Ilie are la dispoziție întregul efectiv, care trebuie să arate aștă față pentru a se gândi la victorie.

foto: BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!