Stiri Cupa României Masculin

Sportivii de Dinamo şi BCM U Piteşti au plecat cu adeverinţe de la Arena de Baschet

Sportivii de Dinamo şi BCM U Piteşti au plecat cu adeverinţe de la Arena de Baschet

Partida dintre BCM U Piteşti şi Dinamo Ştiinţa Bucureşti, care a încheiat prima zi cu şase meciuri din prima fază a Cupei României, s-a terminat cu scorul de 81-75 şi a avut parte de un final destul de fragmentat, dată fiind diferenţa mică de pe tabelă dintre cele două echipe.

În cele din urmă, partida care a început la ora 21:15 s-a terminat în jurul orei 23:10. Nimic neobişnuit până aici. Însă trăim vremuri neobişnuite.

Astfel, una dintre ultimele reglementări prevăzute în hotărârea nr. 52 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă este şi faptul că deplasarea între orele 23 şi 05 nu este permisă circulaţia persoanelor. Excepţie o fac deplasările în interes medical şi cele în interes de serviciu.

Ştiind această situaţie, l-am întrebat pe managerul lui Dinamo, Cătălin Nazîru, dacă s-a pregătit pentru situaţia în care partida se va termina după ora 23. Acesta ne-a confirmat că sportivii şi oficialii celor două echipe, plus arbitrii şi oficialii FRB au primit adeverinţe pentru a putea face deplasarea în perioada de timp în care circulaţia persoanelor este restricţionată.

În aceeaşi situaţie s-ar putea afla cei de la Steaua şi Athletic Constanţa, care încep meciul de joi de la ora 20:30, dar şi cei de la Piteşti şi cei de la CSM Galaţi, care încep vineri partida de la 21:15.

Restul reglementărilor din hotărârea de urgenţă nr. 52 sunt disponibile aici.

Multă sănătate tuturor cititorilor noştri, nu uitaţi să purtaţi mască şi declaraţie la voi pentru a vă proteja sănătatea... dar şi portofelul.

*foto: IGPR

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!