Stiri Cupa României Masculin

BC CSU Sibiu a întrerupt colaborarea cu Evan Fitzner

BC CSU Sibiu a întrerupt colaborarea cu Evan Fitzner

BC CSU Sibiu are până în acest moment două victorii și șapte înfrângeri în Liga Națională de Baschet Masculin. Galben-albaștrii au avut mai multe probleme de sănătate și au fost nevoiți să joace toate partidele într-o formulă redusă.

Situația complicată din cadrul clubului sibian continuă. Evan Fitzner nu mai face parte din lotul lui Dan Fleșeriu. Din cauza situației medicale și a problemelor de sănătate, baschetbalistul american s-a întors în Statele Unite unde va fi parte dintr-un program de recuperare.

Conform comunicatului oficial, există posibilitatea ca Fitzner să se întoarcă, după recuperare, la echipa din Sibiu. Totuși, între timp, Fleșeriu și staff-ul său se află în căutarea a doi jucători, care să ajute trupa galben-albastră în următoarea perioadă a campionatului.

Sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 18, BC CSU Sibiu primește vizita lui CSM Galați, formație ce are în acest moment opt înfrângeri.

*foto: insidethehall.com

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    nu e o pierdere
    Cu statistici de 5 pct in ~19 min si 33% de la 2 pct nu e o pierdere prea mare (Da, e o problema oricum lotul "scurt", dar altfel ... )

    cu 2 ani în urmă (02.12.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      hmm
      cifrele sunt inselatoare cateodata (mai ales mediile)...
      eu stiu meciurile din presezon si cele din cupa, singurele in care el a jucat cu adevarat sanatos... La Tordai si in Spania a fost cred al doilea scorer al echipei, iar in dubla cu Ploiesti din cupa are 22p si 19p.
      Accidentarea din pacate nu l-a lasat sa joace la ce poate, iar de aici mediile.
      Asta e, sper sa se insanatoseasca rapid si poate il vom revedea la Sibiu.

      cu 2 ani în urmă (02.12.2021)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    La revedere
    total de acord cu afirmatia ca statisticile nu reflecta valoarea si in cazul de fata chiar ii fac o defavoare lui Fitzner dar asta e alta poveste. Fac referire la ea din alt context, acela al revenirilor la CSU si stim ca avem destule antecedente, unele in vigoare altele expirate de jucatori care s-au reintors, unele de succes, vezi Tamulis si altele mai putin, Hardy. In cazul de fata nu cred ca se va mai intampla aceasta revenire pentru ca, sa fim fair, CSU nu a lasat o impresie pre-buna si nu e o imagine cu care un pro sa se asocieze, deci sanatate.. Fitzner.

    cu 2 ani în urmă (02.12.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!