Stiri Cupa României Masculin

BC CSU Sibiu caută a 2-a victorie stagională în fața lui CSM Târgu Jiu

BC CSU Sibiu caută a 2-a victorie stagională în fața lui CSM Târgu Jiu

Etapa cu numărul 7 din Liga Națională de Baschet Masculin demarează miercuri, 3 noiembrie, cu partida dintre BC CSU Sibiu și CSM Târgu Jiu. Confruntarea este programată în Sala Transilvania cu începere de la ora 17:30.

Acest joc pune față în față două echipe cu un start dificil de sezon. BC CSU Sibiu are o singură victorie în primele 6 runde din LNBM, venită pe teren propriu în fața lui CSO Voluntari. Gorjenii se deplasează la Sibiu fără victorie la activ, CSM Galați și CSM VSKC Miercurea Ciuc fiind singurele echipe în aceeași situație.

BC CSU Sibiu revine pe teren propriu, după ce în ultima etapă a fost învinsă la București de Dinamo cu scorul de 85-80. Dan Fleșeriu a avut din nou probleme de efectiv și l-a putut utiliza pe Evan Fitzner doar 6 minute în confruntarea din Capitală. Față de celelalte partide desfășurate acasă în acest sezon, BC CSU Sibiu nu se va putea baza pe aportul publicului.

CSM Târgu Jiu vine după două înfrângeri pe teren străin, contra celor de la SCM Timișoara și U BT Cluj-Napoca. Pe teren străin gorjenii au cedat clar cu CSM CSU Oradea și au fost aproape de primul succes stagional pe terenul lui Dinamo, unde a pierdut la o posesie, 94-91.

Partida de la Sibiu se anunță deschisă oricărui rezultat, având în vedere startul nefast de sezon al sibienilor. CSM Târgu Jiu se bucură în această confruntare de o rotație mai lungă în ceea ce privește jucătorii străini. Interesant va fi și duelul dintre Justas Tamulis și Porter Troupe, cei mai buni marcatori de la cele două echipe în primele 6 etape de campionat.

Partida dintre BC CSU Sibiu și CSM Târgu Jiu va putea fi urmărită în direct pe canalele Digi Sport.

foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!