Stiri Cupa României Masculin

BC CSU Sibiu introduce un nou program pentru centrul de copii și juniori

BC CSU Sibiu introduce un nou program pentru centrul de copii și juniori

Anul 2019 a fost unul extrem de bun pentru BC CSU Sibiu, formație ce s-a calificat în finala Ligii Naționale, pentru prima oară în 20 de ani. Sub comanda lui Dan Fleșeriu, trupa sibiană a câștigat Cupa României și a obținut medaliile de argint în campionatul intern.

După acest sezon de succes, BC CSU Sibiu dorește să se dezvolte și din alte puncte de vedere și inițiază un nou proiect pentru juniorii clubului. Conducerea echipei din Sibiu a ajuns la un acord cu Goran Vrkic, un antrenor sârb foarte cunoscut mediului baschetbalistic din România. Acesta, împreună cu Andu Hanea, vor coordona activitatea echipelor de copii și juniori, mentorând restul antrenorilor din cadrul clubului.

Conform anunțului oficial, în sezonul 2019-2020, BC CSU Sibiu va avea patru echipe la startul competițiilor naționale: BC CSU Sibiu 2 (Liga I), BC CSU Sibiu U18, BC CSU Sibiu U14 și BC CSU Sibiu U13. De asemenea, se dorește începerea unei selecții de copii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani.

Am decis, împreună cu partenerii noștri, să acordăm și mai multă atenție și să ne implicăm mai mult în activitățile Centrului de copii și juniori BC CSU Sibiu și, implicit, în activitatea sibiană la nivel de juniori. Scopul nostru este ca în câțiva ani să avem la echipa de seniori cât mai mulți baschetbaliști sibieni, crescuți în spiritul BC CSU Sibiu. Am încredere în profesionalismul și implicarea lui Andu Hanea, în calitate de coordinator al Centrului de copii și juniori, dar și în experiența lui Goran Vrkic, și cred că, alături de Amalia Torok, Alexandru Rubint și Alex Kovacs, vom reuși să dezvoltăm partea de baschet juvenil a Clubului nostru”, a declarat Horațiu Floca, președintele BC CSU Sibiu

Goran Vrkic este licențiat FIBA din anul 2002 și, de-a lungul carierei sale, a antrenat naționala masculină U16 a Serbiei & Muntengru, naționala masculină U16 a României, dar a și colaborat cu mai multe cluburi de juniori din România. De asemenea, Goran este inițiatorul programului Perform Baschet.

*foto: Facebook - BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!