Stiri Cupa României Masculin

BC CSU Sibiu oprește seria înfrângerilor la două

BC CSU Sibiu oprește seria înfrângerilor la două

BC CSU Sibiu a reușit să oprească seria de două înfrângeri și a câștigat meciul disputat astăzi, 10 aprilie, în propria arenă contra lui CSM Galați, scor 94-75.

Al doilea meci al zilei de la Sibiu a început într-un ritm destul de alert și Galați conducea cu 5-4, după mai puțin de două minute scurse de pe tabelă. Cele două echipe au continuat să meargă umăr la umăr și la jumătatea sfertului inaugural scorul era egal, 11-11. Sibienii au accelarat în final de sfert iar în mai puțin de un minut au reușit un run de 10-0. Acest lucru i-a ajutat să câștige primul act cu scorul de 29-20. Actul secund a decurs tot în favoarea echipei gazdă și diferența a crescut la 15 puncte în partea a doua a sfertului secund, 42-27, moment în care Florin Nini solicita timp de de odihnă cu mai puțin de 4 minute rămase din prima repriză. Până la pauză, BC CSU Sibiu și-a păstrat avantajul format din două cifre, 47-34.

Prima repriză a fost una cu multe posesii pierdute, Galați a comis 16 turnovers iar Sibiul 12.

Gazdele au deschis mai bine și repriza secundă, cu 4 puncte marcate la rând. Gălățenii au găsit răspuns și au redus 9 puncte din deficit cu 5 minute rămase din sfertul trei, scor 55-45. BC CSU Sibiu și-a refăcut avantajul până la finaulul sfertul, 68-52. Ultimul sfert a fost unul fără istoric. CSM Galați nu a putut reduce din deficit încât să pună sub semnul întrebării victoria celor de la BC CSU Sibiu. Scor final 94-75.

Ambele echipe au continuat să comită turnovers și în partea secundă. Sibienii au ajuns la 24 iar gălățenii la 23. Elevii lui Dan Fleșeriu au compensat la recuperare, unde au câștigat lupta cu 38-24.

KJ Jackson a fost omul meciului cu 19 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive. Marquis Addison a reușit 17 puncte și 5 pase decisive iar Blake Reynolds 12 puncte și 5 pase decisive.

Davor Konjevic a fost principalul remarcat de la echipa vizitatoare cu 20 de puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive.

foto: BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Victorie de moral, dar după o evoluție, aș spune, modestă (în continuare).
    Cu ce am rămas după el:
    - 24 turnovers
    - o rotație foarte bună, cu 9 jucători în jurul a 20 de minute
    - 2 time-out uri cerute de Dan când trebuia (am fost nevoit să merg la baie să dau cu apă rece pe față)...
    - arbitraj execrabil, vădit pentru noi. Aici trebuie să fac o paranteză; pot înțelege de ce suporterii nu-l plac pe Nini (și eu îl găsesc detestabil). Dar nu pot înțelege treaba cu arbitrii, care i-o trag cum îl prind...

    cu 2 ani în urmă (11.04.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!