Stiri Cupa României Masculin

BC CSU Sibiu s-a despărțit de Dallas Walton

BC CSU Sibiu s-a despărțit de Dallas Walton

BC CSU Sibiu a reușit să încheie prima fază a Ligii Naționale de Baschet Masculin cu succes și s-a calificat în Top 10, acolo unde urmează să debuteze la finalul acestei săptămâni. Galben-albaștrii au efectuat mai multe transferuri în ultima perioadă și se pare că mutările nu s-au încheiat.

În cursul acestei zile, sibienii au anunțat despărțirea de Dallas Walton, jucător ce își va continua cariera în Polonia, la Twarde Pierniki Torun. Pivotul american a evoluat în 14 partide și a strâns 9.5 puncte și 5.3 recuperări.

Această despărțire vine după ce BC CSU Sibiu „l-a repatriat” pe Rareș Uță, baschetbalist ce începuse sezonul în Capitală, la Dinamo. Pivotul naționalei României s-a întors în orașul de pe malul Cibinului și a avut evoluții solide în cele două jocuri disputate.

În Top 10, CSU Sibiu împarte ultima poziție cu FC Argeș Basketball și CSM Constanța, având un bilanț de două victorii și șase înfrângeri. Sâmbătă, 4 februarie, trupa lui Tomas Rinkevicius primește vizita lui SCM Timișoara într-un meci ce va începe la ora 20:00.

*foto: Răzvan Spechea/BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Ricardo :

    Zvonuri
    Acum ca s-a oficializat ce spunea Gyke acum 2 săptămâni, ma gândesc ca vor aduce sibienii un alt străin poate mai de calitate ... eu unul sper sa fie un scorer dacă vor dori accederea între primele 8.

    cu 1 an în urmă (02.02.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!